• Deze week zullen bij SVO Buytenpark de laatste trainingen en wedstrijden voor de jeugd afgewerkt worden. Hierna zal (m.u.v. misschien nog een enkel toernooi) de zomerstop bij alle jeugdteams ingaan.

De zomerstop is goed en noodzakelijk voor zowel spelers als ook de trainers en begeleiding om een periode van  (relatieve) rust te nemen en de batterij weer op te laden voor het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025.

De zomerstop bij de jeugd duurt van maandag 24 juni t/m zondag 25 augustus. Vanaf maandag 26 augustus zullen de jeugdtrainingen weer hervat worden. Het trainingsschema voor het seizoen 2024-2025 zal tijdens de zomerstop op deze website gepubliceerd worden.

Wij wensen alle spelers, trainers, technische staf en ouders een fijne en mooie zomer toe.

Namens,

Het bestuur en de technische jeugdcommissie

SVO Buytenpark