• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Sfeeracties en zanger Herbert Schaap staan in de startblokken om er één groot voetbalfeest van te maken

  Morgen (zaterdag 14.30uur) staat in het Zoetermeerse Buytenpark, aan de Buytenparklaan 7a,  de derby tussen SVO Buytenpark en FC Zoetermeer op het programma. Buiten dat een wedstrijd tussen deze Zoetermeerse clubs altijd spektakel oplevert is het natuurlijk ook de historie tussen beide clubs en het weerzien tussen diverse oude bekenden uit de Zoetermeerse voetbalwereld.

  Clash

  De bezoekers staan in de zaterdag 4e klasse D op een 7e plaats. Iets lager staan de gastheren van SVO Buytenpark en wel op de 10e plaats. Een derby als deze is altijd een wedstrijd op zich, dus voorspellingen zijn moeilijk te maken. Beide clubs hebben gezien hun voorgaande wedstrijden in de competitie altijd wel de ambitie om vooral lekker te voetballen en ook te genieten van het spelletje. Of dat in deze clash ook gaat gebeuren gaan we morgen zien. De verwachtingen zijn hooggespannen.

  Foto: De laatste ontmoeting tussen SVO en FC Zoetermeer op zaterdag 7 december 2019 eindigde in 1-0 voor de blauwwitten.

  Sfeeracties en zanger Herbert Schaap

  Ook de evenementencommissie van SVO Buytenpark wil deze wedstrijd niet onopgemerkt voorbij laten gaan en pakt daarom flink uit. Zo staat er voorafgaande aan de wedstrijd een gigantische sfeeractie gepland en na afloop zorgt zanger Herbert Schaap, landelijk ook wel bekend als “de Zingende Taxichauffeur”, voor de muzikale omlijsting.

  Foto: Herbert Schaap zorgt voor de muzikale omlijsting.

  De weersverwachting is goed, de toegang is gratis en het belooft een geweldige zonnige dag te worden.

  Foto: Flyer