• Zoetermeer Old Stars Family Sportcamp 23 juni
  • Op zondagmiddag 23 juni organiseren de Zoetermeer Oldstars in samenwerking met SVO Buytenpark, de Buurtvoetbalschool en het Sportakkoord een Familie Sportcamp voor inwoners van de wijk Buytenwegh. Doel is om inwoners van de wijk Buytenwegh te betrekken bij sportactiviteiten in het nabij gelegen Buytenpark en in familieverband kennis te maken met Walking Football voor senioren waarbij trainers en begeleiders aanwezig zijn om de spelelementen professioneel te begeleiden  We bieden op de middag sporten en bewegen aan voor jong en oud die samen spelactiviteiten uitvoeren.

Foto Sportcamp juli 2023 Niels Piay.

Het programma:
    Het programma op 23 juni bestaat uit de opening en introductie van Walking Football en een aantal familie spelelementen voor de middag. De spelelementen bestaan uit een warming up, baloefeningen, balspellen, penalty schieten en partijtjes Walking Football. Voor tussendoor zijn gezonde consumpties, drankjes en fruit aanwezig.

Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur en wordt gehouden bij de
    sportaccommodatie van SVO Buytenpark, Sportpark Buytenpark, Buytenparklaan 7a in Zoetermeer, Postcode: 2717 AX.

Wilt u met uw familie sportief meedoen?
    Aanmelden dan graag voor 1 juni 2024 door een mail te sturen aan zoetermeer-oldstars@outlook.com. Geef duidelijk aan met hoeveel personen u komt en de leeftijden van de deelnemers.
    Graag tot ziens op 23 juni!