• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Eindelijk was het vandaag zover! Het uitje naar ADO Den Haag stond op de planning voor de talenten van JO10-2.
   
  De prijs die op 7 januari door het team werd gewonnen (zij hadden als team de meeste loten verkocht tijdens de grote clubactie) zou vandaag verzilverd worden.
 • Ook al deed het weer het niet vermoeden, maar het bleek een warme, prachtige dag te worden. Vanaf ons eigen “cluppie” vertrokken wij in de middag naar het Bingoal stadion! Hier werden wij ontvangen door Wout en Ben, twee echte Hagenaars, of Hagenezen in hart en nieren!
   
  Na groen gele limonade en chippies kregen de mannen de kids snel stil en werd er met open monden geluisterd naar wat deze 2 “oude rotten” in het vak, te vertellen hadden over hun mooie cluppie!
   
  Dit allemaal tijdens een fantastische rondleiding! We mochten de kleedkamers, de skyboxen de perskamer en ja zelfs het veld allemaal van dicht bij meemaken, beleven en ervaren. Een prachtige mooie ervaring, waar onze pupillen allemaal van dromen om eens te zullen spelen. De kleine ogen draaide overuren, wisten niet waar allemaal te kijken. In de kleedkamers werden alle namen bekeken en mochten ze zitten bij hun favoriete speler. In de perszaal kregen zij kritische vragen van journalisten afgevuurd en door de catacomben werd er naar het veld gerend.
   
   
 • Deze dag sloten we met elkaar af met snacks, friet en natuurlijk een flinke klôddur mayonâise.
   
  We hebben enorm genoten van dit uitje, maar ook van elkaar! Wat een mooi avontuur en wat een prachtig team hebben wij toch!
   
  Groetjes,
  Rachel
  Bob
  Rob