• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Wedstrijden app.

  Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Hoe? Dat wordt in onderstaande filmpjes voor de verschillende rollen uitgelegd. Heb je vragen? Neem dan contact op met Taco den Boer.

  Voor wie is de app?
  De wedstrijdzaken app is voor iedereen die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dus voor teammanagers, scheidsrechters en trainers/coaches is het noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Let wel op dat je aan Vogido gelinkt bent d.m.v. je emailadres. Het emailadres dat je gebruikt voor het aanmaken van je account moet bekend zijn in de ledenadministratie van SVO. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar om af te handelen.

  Wedstrijdzaken app ook voor Pupillen?
  Ja! Maar alleen het doorgeven van een uitslag. Dus verder geen teamopgaaf.

  Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
  De wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. De overige communicatie binnen SVO gaat via de Voetbal.nl app. Dan gaat het niet alleen om het programma, uitslagen en standen maar ook om trainingen, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Ook hiervoor geldt dat deze via het emailadres met SVO gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen.

  Kortom: 
  Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken app!

   

  Wat kan ik met de Wedstrijdzaken app?