• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Beste leden,

   
  Het huidige seizoen nadert zijn einde en daarom hebben wij onze blik al naar volgend jaar verlegd. Voor elke ouder en speler is dit het moment om na te denken over het nieuwe seizoen 2022-2023.
  Als je stopt bij SVO Buytenpark dien je je lidmaatschap voor 1 juni schriftelijk op te zeggen via ledenadministratie@svobuytenpark.nl. Mondelinge mededelingen gelden niet. 
  Een speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar de nieuwe vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Ook een speler die wilt overschrijven moet zijn lidmaatschap uiterlijk voor 1 juni 2022 opzeggen bij de ledenadministratie. De overschrijving naar een andere vereniging wordt geaccordeerd als er geen barrières zijn, zoals contributieachterstanden. 
   
  Het inschrijven van de nieuwe veldteams gaat 1 juni van start. Voor de jeugd zal de jeugdcommissie een inventarisatie maken van de teams. Uiteraard wordt daarbij waar nodig overlegd met de betrokkenen van een team. 
   
  Van de seniorenteams ontvangen we graag informatie van de aanvoerder/leider over het aankomend seizoen. Stuur Taco een appje of mail (wedstrijdsecretariaat@svobuytenpark.nlmet 1) gewenste klasse 2) gewenste voorkeurstijden thuiswedstrijden 3) gewenste trainingsdag 4) overige zaken waarbij we je kunnen helpen. (let op wensen kunnen niet altijd ingewilligd worden). De deadline voor het doorgeven van deze informatie is 10 juni, zodat we de tijd hebben om alles door te geven aan de knvb.
   
  Neem uiteraard persoonlijk contact op als je nog vragen hebt. 
   
  Groet, mede namens het gehele bestuur en de jeugdcommisie, 
   
  Taco den Boer
  wedstrijdsecretaris