• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • VRIJWILLIGERS

  Wat is er nu mooier dan onderdeel uitmaken van onze mooie vereniging door zelf ook vrijwilliger te worden? Of het nu voetbaltechnisch is (bijv. jeugdtrainer), organisatorisch (bijv. bestuurslid) of achter de schermen (bijv. barmedewerker), samen met alle vrijwilligers zorgen we ervoor dat onze kleine 500 leden kunnen sporten bij de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! 

  Wil je weten hoe ons vrijwilligersbeleid eruit ziet? Ga dan naar de pagina Aannamebeleid vrijwilligers. Daarnaast is het nuttig om ook ons Preventie- en integriteitsbeleid door te nemen.

 • Gezocht: Barmedewerker(s)

  Per direct zijn we op zoek naar één of twee personen die op zaterdagochtend en/of middag achter de bar willen staan. Ook voor de keuken zijn we op naar enthousiaste vrijwilligers. 

  Tijdsbesteding: liefst elke zaterdag 1 of 2 dagdelen.
  Vergoeding: maximaal 5 euro per uur
  Meer informatie: Edwin Uilenhoed, kantine@svobuytenpark.nl

 • Gezocht: Secretaris

  Door een nieuwe bestuursstructuur is onze beoogde secretaris doorgeschoven naar 'Voetbalzaken'. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een enthousiaste vrijwilliger die graag secretaris zou willen vervullen. Secretaris is een verkozen functie. De secretaris wordt niet benoemd door het bestuur, maar gekozen door de ALV. 

  Tijdsbesteding: ongeveer 6 uur per week 
  Vergoeding: bestuursleden ontvangen geen vergoeding
  Meer informatie: Izak Kalmijn, bestuur@svobuytenpark.nl

 • Gezocht: lid Jeugdcommissie

  De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alles wat met de jeugd te maken heeft: trainingen, wedstrijden en evenementen. Vind jij het leuk om onder te maken van deze groep enthousiaste mensen? Meld je dan vandaag nog aan. We zijn op zoek naar minimaal twee energieke vrijwilligers.

  Tijdsbesteding: ongeveer 2 uur per week
  Vergoeding: Geen vergoeding, maar wel voldoening :-)
  Meer informatie: Ravi van Leeuwen, jeugd@svobuytenpark.nl

 • Gezocht: lid Sponsorcommissie

  Zonder sponsors zou het erg saai worden op de club. Wij willen met elke sponsor warm contact houden. Hiervoor willen we leuke activiteiten organiseren en de sponsor helpen zijn boodschap over te brengen. Voor de sponsorcommissie zijn we hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om bedrijven en organisaties te bellen en langs te gaan. Daarnaast zoeken we iemand die veel ervaring heeft met sponsoring om ons team te versterken.

  Tijdsbesteding: afhankelijk van je eigen inzet
  Vergoeding: Geen vergoeding, maar wel voldoening :-)
  Meer informatie: Donny de Meijer, penningmeester@svobuytenpark.nl