• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Voetbalvereniging SVO Buytenpark stelt Jasper van Viegen aan als coördinator bovenbouw
 • De 32-jarige Van Viegen is bekend binnen het Zoetermeerse voetbal. In het verleden als speler actief bij DSO, BSC ’68 en SVO Buytenpark en als jeugdtrainer/coach  bij DSO en BSC’68 is Jasper een goede bekende binnen de Zoetermeerse voetbalwereld. Ook internationaal heeft Van Viegen de nodige ervaring. Zo was hij 2 periodes als voetbaltrainer actief in New York en New Jersey.

  Het bestuur en de Voetbal Technische Commissie (VTC) van SVO Buytenpark zijn daarom  zeer verheugd met de aanstelling van de Zoetermeerder per 25 maart 2023.

  Voorzitter Jules Lieveld reageert zeer enthousiast: ,,met Jasper hebben we een man van de club terug weten te halen naar het Buytenpark. Jasper is een slimme, ambitieuze jongen met al de nodige ervaring in de voetballerij en het trainersvak. Hij heeft een groot netwerk binnen het Zoetermeerse voetbal en de ambitie om zich verder door te ontwikkelen. Daarbij is hij voor de jeugd, de trainers en iedereen binnen de club goed benaderbaar. Jasper zal mede zorgen voor de ontwikkeling, verbinding en overgang van onze oudste jeugd naar de senioren.”

  Ook Ger Fens, lid van de VTC van  SVO Buytenpark reageert positief: ,,de aanstelling van Jasper is voor SVO Buytenpark fantastisch. Jasper zal samen met de VTC, Hoofd Jeugd Opleiding Remo Oudshoorn en overige coördinatoren het technische beleidsplan en technisch jeugd voetbalplan 2022-2027 uitvoeren. Hierbij heeft de club onder andere als doel gesteld om zoveel mogelijk eigen jeugdspelers op te leiden voor uiteindelijk het 1e elftal. Jasper wordt in deze rol heel belangrijk.

  Het bestuur en de VTC van SVO Buytenpark wensen Jasper heel veel succes en plezier toe bij SVO Buytenpark.

  Op de foto: Jules Lieveld (voorzitter), Jasper van Viegen en Ger Fens (TC)