• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Op vrijdag doe ik een extra (Niet verplichte) training voor de kinderen van de onder 8. Hierin staat techniek zowel looptechniek als algehele techniek centraal. Naast techniek staat ook het leren hoe je vanuit een positie moet spelen centraal. Iedere week worden hiervan beelden gemaakt die de ouders dan terug kunnen bekijken.
 • Ook de wedstrijden gaan wij zoveel mogelijk filmen zodat we dit tijdens de trainingen kunnen bekijken, maar ook dat de kinderen dit zelf kunnen bekijken wanneer zij thuis zijn. Dit is allemaal extra en wie weet voor de toekomst zal dit zelfs uitgebreid kunnen worden naar meerdere onderbouw teams. Het is geen zware belastende training omdat de kinderen de dag erna ook nog een wedstrijd moeten spelen. Hiermee hoop ik de kinderen meer te leren, maar ook beter te laten voetballen en hiermee ook thuis bezig te laten zijn met het voetballen.
   
  Wekelijks zal ik deze lijst aanvullen met nieuwe video's in deze playlist:
   
   
  Met mijn ervaring bij onder andere de Ado jeugd kunnen ook andere trainers van andere teams misschien een aantal oefeningen uit mijn video's halen. Hierdoor kunnen ook onervaren trainers of trainers die even geen idee hebben wat te doen een oefening hieruit halen. 
   
   
  Met vriendelijke groet,
  Johan Rensen