• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Talentvolle meiden SVO Buytenpark geselecteerd voor KNVB jeugdplan
 • Het meidenteam van SVO Buytenpark blijft de aandacht trekken. Dit keer namens Tirza Stenneke en Kayleigh Hoogduin. Deze talentvolle meiden zijn namelijk geselecteerd voor het KNVB jeugdplan MO11.

  In dit traject worden de grootste talenten van de regio begeleid en klaargestoomd voor het spelen op het hoogste niveau. Remo Oudshoorn, hoofd jeugdopleiding SVO Buytenpark: “We zijn zeer trots op de uitverkiezing van deze twee talenten. Het laat zien dat er in onze vereniging veel potentie zit. We staan pas aan het begin van een herstructurering van onze jeugdafdeling. Dat deze meiden nu al worden opgemerkt door de KNVB scouts is echt een compliment.”

  Tirza en Kayleigh zijn onderdeel van het enige meidenteam van de club. Om ze wat extra weerstand te bieden speelt dit team wekelijks hun wedstrijden in de onder 12 competitie voor jongens. Een bewuste keuze van trainers Dennis Lindeboom en Michael van Os. De bevlogen trainers hebben de afgelopen jaren grote stappen met de meiden gezet. Zowel op fysiek, technisch als mentaal vlak wordt tijdens hun trainingen het beste uit de meiden gehaald. Dit vormt de basis van het succes.

  “Naast Tirza en Kayleigh zitten er nog veel meer grote beloften voor de toekomst in ons MO12 team. We werken nu al een aantal jaren met de meiden en we zien ze week na week verbeteren. Ze laten soms ook dingen zien waar wij zelfs versteld van staan. Het kan bijna niet anders dan dat er een aantal zijn die het ver gaan schoppen.” Aldus een trotse van Os.

  Afgelopen vrijdag was de eerste KNVB training voor Tirza en Kayleigh. De zeer gedreven dames hebben er alles aan gedaan en kijken met een goed gevoel terug op dit speciale moment. Het zou zomaar kunnen zijn dat het de start blijkt te zijn van een glansrijke voetbalcarrière. Wie weet wat de toekomst hen gaat brengen.