• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SVO Buytenpark scoort met voetbalbeleidsplan
 • De Zoetermeerse voetbalclub SVO Buytenpark heeft sinds kort de beschikking over een boeiend en uitdagend voetbalbeleidsplan. Het plan voldoet aan de eisen die anno 2023 aan een ambitieuze voetbalclub gesteld worden.


  In het voetbalbeleidsplan veel aandacht voor senioren, maar bovenal voor de groeiende jeugdafdeling van SVO Buytenpark. Jeugdtrainers en leiders putten bijvoorbeeld per leeftijdscategorie, uit de vele oefenstof.  Uniek in de aanpak is dat trainers en spelers in de jeugdafdeling ook praktisch begeleid worden door zeer ervaren gediplomeerde oefenmeesters. Respectvol omgaan met elkaar zal het plan tot een succes maken.
   
  Voorzitter Jules Lieveld: “Energie, Passie, Eenheid, Gezelligheid en Sportiviteit, de kernwaarden van SVO Buytenpark, zijn uitgangspunt geweest bij de samenstelling van het plan. Het bestuur is dan ook bijzonder trots om alle meisjes, jongens, dames  en heren een fijne voetballoopbaan te bieden. Prettige bijkomstigheid Is dat de vereniging in goed overleg is met de gemeente Zoetermeer, om het hoofdveld te voorzien van kunstgras”.

  Het Voetbalbeleidsplan met bijlagen is in te zien op de website van SVO Buytenpark.

  https://www.svobuytenpark.nl/technisch-beleidsplan-2022-2027