• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SVO Buytenpark lanceert fantastische promovideo
 • Energie, Passie, Eenheid, Gezelligheid en Sportiviteit zijn de kernwaarden van SVO Buytenpark. Haar imago vindt SVO Buytenpark belangrijk en zet het kracht bij middels deze promovideo.

  Klik hier voor de promofilm

  Bij SVO Buytenpark is het gezellig en leuk voetballen. Mensen die hier komen voelen zich direct thuis, worden direct geaccepteerd en dat is ook de kracht van de vereniging. Bij SVO Buytenpark is het gras altijd groener.

  Tijdens de zomerstop wordt ook ons hoofdveld voorzien van kunstgras en direct na de zomerstop al heeft de vereniging de beschikking over 2 fantastische kunstgrasvelden waar alle leden altijd kunnen voetballen. Afkeuringen behoren hiermee tot het verleden. Plezier en ontwikkeling van alle voetballers, van jong tot oud, selectie- en niet selectieteams, zullen hiermee nog nadrukkelijker naar voren komen.

  Wil jij ook lid worden van deze hechte en gezellige (familie)vereniging? Meld je aan via onze website: https://www.svobuytenpark.nl/lid-worden . Even gezellig langskomen mag natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom.

  SVO Buytenpark dankt Shuffleshots ( https://shuffleshots.nl/ ) en Sales Spotter ( https://www.sales-spotter.nl/ ) voor het mogelijk maken van deze promovideo. Het eindresultaat is verbluffend.