• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SVO Buytenpark JO12-2 net geen fasekampioen, maar wel allemaal winnaars
 • SVO Buytenpark JO12-2 kon vandaag fasekampioen worden. Hiervoor moest de ploeg van trainers en coaches Michael en Dennis de laatste wedstrijd van deze 3e fase winnen of minimaal gelijkspelen tegen DWO JO12-3. De groep enthousiaste meiden was gebrand, want nog geen 2 jaar geleden speelden ze voor de club die vandaag in het Buytenpark de tegenstander was. 

  Vliegende start 

  De meiden, aangevuld met 2 talentvolle jonge jongens uit de JO10-1, schoten uit de startblokken, want na een kwartier stond er al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Doelpunten Joy (3x), assists Senna (1) en Kayleigh (1). 

  DWO fysiek sterker 

  DWO wist dat het uit een ander vaatje moest tappen, want vooral voetballend was de thuisploeg de betere. DWO ging iets feller en fysieker spelen, waardoor ze beter in de wedstrijd kwamen. Tot scoren kwamen de bezoekers de 1e helft niet.

  In de 2e helft scoorde DWO de 3-1, waardoor ook het geloof in een goed resultaat bij hen terugkwam. SVO Buytenpark bleef voetballen en kwam er nog meerdere malen gevaarlijk uit. In het 3e kwart kreeg het ook nog een penalty mee. Deze penalty werd op katachtige wijze uit het doel gehaald door de uitstekende keeper van DWO.

  Bloedstollende slotfase

  In het 4e kwart scoorde DWO de 3-2 en niet veel later de 3-3. Bloedstollende slotminuten zorgde voor een tumultueuze slotfase, waarin beide ploegen voor de overwinning in aanmerking kwamen. SVO Buytenpark kreeg nog een kans via een mooie combinatie, maar het schot van Kayleigh ging rakelings naast. DWO trok uiteindelijk in de slotseconde aan het langste eind en keerde met de 3-4 overwinning richting Westerpark.

  Reclame voor het voetbal en SVO Buytenpark

  Ondanks dat de JO12-2 vandaag net geen fasekampioen is geworden zijn het wel allemaal winnaars. Ze spelen leuk en verzorgd voetbal met goed samenspel en het belangrijkste wat ze uitstralen is plezier met elkaar en in het spel. Ook zijn deze meiden, de coaches en de ouders, opa’s/oma’s en supporters van dit team zeer sportief. Dit team is een team waar SVO Buytenpark waanzinnig trots op kan zijn. Het is reclame voor het voetbal en reclame voor SVO Buytenpark.

  Medailles

  Na afloop kregen alle spelers van de JO12-2 vanuit de Hoofd Jeugdopleidingen van SVO Buytenpark en De Buurtvoetbalschool, Remo Oudshoorn, nog een mooie medaille. Een aanmoedigingsprijs voor deze winnaars, want dat zijn het.

  Ga zo door allemaal, ook in de 4e fase, en wie weet…