• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SVO Buytenpark en hoofdtrainer Francis Janse verlengen de samenwerking
 • Selectie van Zoetermeerse club vertrekt a.s. donderdag voor 4 dagen naar Albufeira 

  SVO Buytenpark en hoofdtrainer Francis Janse hebben de samenwerking met 1 jaar verlengd en wel tot het met het einde seizoen 2023/2024. Zowel het bestuur, de technische commissie als ook Francis Janse zijn zeer tevreden over de verlenging en zullen de ingezette koers van de vereniging verder vorm gaan geven. 

  Voorzitter Jules Lieveld 

  Voorzitter Jules Lieveld maakte het nieuws afgelopen zaterdag op de altijd druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de Zoetermeerse vereniging bekend. ,,Qua resultaten hadden we gehoopt dat we al iets verder waren, maar onder andere een aantal blessures van dragende spelers hebben er behoorlijk ingehakt. We hopen nu in het nieuwe jaar de draad weer verder op te kunnen pakken. Bovendien hebben we een plan om waar mogelijk versneld al wat jeugd in te passen. Het aankomende seizoen zullen we ook starten met een O23 team. Een O19 team hebben we al en hier kunnen we heel goed mee vooruit. In dit laatste team zitten voornamelijk spelers van 15 a 16 jaar. Deze jongens kunnen zich nog zeer goed doorontwikkelen tot wellicht een 1e elftal speler. We hebben als vereniging inmiddels de eerste stappen gezet in de verdere ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers naar de A-selectie. We zijn er zeker nog niet, maar Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd”, aldus een hoopvolle voorzitter. 

  Francis Janse met SVO Buytenpark naar Albufeira 

  Hoofdtrainer Francis Janse is ook zeer tevreden en start zijn betoog: ,,voor mij is dit het eerste seizoen als hoofdtrainer op het laagste niveau/5e klasse. Voor mij is het doel om – in ieder geval het nieuwe seizoen - te gaan voor promotie naar de 4e klasse. Buiten de doorstroming vanuit de jeugd trachten we ook spelers van buitenaf te enthousiasmeren om naar SVO Buytenpark te komen. De faciliteiten bij deze vereniging zijn geweldig en maken het prettig om in te werken. De accommodatie is goed, de kleding is top geregeld en het is bij SVO Buytenpark altijd gezellig. Ook gaan we a.s. donderdag met ruim 32 man op trainingskamp naar Albufeira. Als 5e klasser is dat natuurlijk fantastisch en geeft het ook wel aan dat er voldoende potentie aanwezig is om weer wat extra stappen te gaan zetten.”