• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SV Oosterheem wijzigt naam en wordt SVO Buytenpark
 • SV Oosterheem wijzigt haar naam. De nieuwe naam wordt SVO Buytenpark. Dit is dinsdagavond door de online gehouden algemene ledenvergadering van de club besloten. Intentie is om de naamswijziging met ingang van het nieuwe seizoen ('21/'22) in te laten gaan. 

  Motivatie voor de naamswijziging is het feit dat de naam 'SVO Buytenpark' meer recht doet aan de ligging van de vereniging en de binding met de omliggende inwoners van o.a. de wijken Buytenwegh, de Leyens, Seghwaert en Meerzicht.  SVO met de historie en Buytenpark als de vaste thuishaven van de in 2000 opgerichte vereniging. 
   
  Met de naamswijziging wil de club met enthousiaste vrijwilligers de wijken in ter promotie van SVO Buytenpark. Scholen, wijkverenigingen, winkelcentra en braderieĆ«n zullen actief bezocht worden om de verbinding en gezamenlijke cohesie op te zoeken en uiteindelijk te versterken. 

  Een andere belangrijk punt welke in de ALV benoemd is betreft de hele situatie rondom Corona en alle maatregelen. Deze heeft een grote impact op zowel het sportieve als ook financiƫle vlak van de vereniging. De club is ervan overtuigd dat het hier uiteindelijk sterker uitkomt, maar dit moet natuurlijk niet te lang gaan duren.
   
  In de ALV werd Philip Bras unaniem herkozen als penningmeester.