• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • SV Oosterheem heeft haar eerste bekerwedstrijd afgelopen zaterdag verloren. Tegen zaterdag 3e klasser VVSB werd het uiteindelijk 4-2 (ruststand 1-1). 

  SV Oosterheem kende een prima 1e helft en kreeg al in het 1e kwartier een tweetal goede kansen om de score te openen. De keeper van VVSB was bij deze kansen een waar obstakel en hield zijn doel vooralsnog schoon. Ook had SV Oosterheem deze 1e helft recht op zeker 2 penalty’s. Eén vanwege een handsbal en één vanwege een overduidelijke overtreding op de doorgebroken en watervlugge Erkan Sensoy. 

  Halverwege de 1e helft was het dan toch raak. Erkan Sensoy creëerde voor zichzelf de ruimte aan de linkerflank door naar binnen te trekken. Een goede dieptepass lanceerde de aanwinst vervolgens en Erkan Sensoy bedacht zich geen moment door met een volley uit te halen. De keeper hield de pegel in eerste instantie nog tegen, maar in de rebound kon Arthur van Lith de 0-1 binnen tikken. Heel lang kon SV Oosterheem niet genieten van de voorsprong, want niet veel later kwam VVSB op 1-1 via een gecreëerde overtalsituatie door het centrum. 

  Had SV Oosterheem de 1e helft de betere kansen. De 2e helft was aan VVSB die de betere kansen voor zichzelf creëerde. VVSB wist deze kansen hierbij ook nog te benutten en liep uit naar een 4-1 voorsprong. SV Oosterheem herpakte zich en wist door goed doorzetten via Erkan Sensoy op 4-2 te komen Ook de 4-3 werd vlak voor tijd door Erkan Sensoy nog gemaakt, maar deze werd door de scheidsrechter afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. 

  Al met al helaas een nederlaag voor de ploeg van trainer Ger Fens, maar wie de wedstrijd gezien heeft kan niet anders oordelen dat er zeker muziek en toekomst in deze ploeg zit. VVSB was hierbij vandaag een uitstekende tegenstander en met wat meer geluk had er deze wedstrijd zeker een punt of meer ingezeten. 

  Zaterdag de herkansing.  Hierin neemt SV Oosterheem het thuis op tegen wederom een 3e klasser, namelijk Sportclub Monster. Aftrap aan de Buytenparklaan in Zoetermeer is om 14.30uur.