• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • De jongste voetbalvereniging van Zoetermeer, gelegen in het Buytenpark, heeft plaats voor enkele jeugdleden. Jongetjes en meisjes die het leuk vinden om te voetballen zijn van harte welkom.

  SV Oosterheem is 20 jaar geleden opgericht. Aanvankelijk als invulling op de voetbalbehoefte die zou ontstaan in de nieuwe wijk Oosterheem. Al snel bleek dat het Buytenpark een prima locatie was waardoor de behoefte afnam om daadwerkelijk te verhuizen. Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om de naam in 2021 te veranderen. Hierbij zijn SVO Buytenpark of FC Buytenpark serieuze opties.

  Met 350 leden is SV Oosterheem de kleinste vereniging van Zoetermeer. “We kennen elkaar echter wel bijna allemaal”, vertelt voorzitter Jules Lieveld. “Bij de andere verenigingen is dit door de omvang vaak niet mogelijk. Soms lijkt het net één grote familie”.

  In het jonge bestaan van onze vereniging hebben we inmiddels een aardige jeugdafdeling opgebouwd. We hebben jeugdteams in elke leeftijdscategorie. Er is echter nog voldoende plaats voor de jongste jeugd. Dus spelertjes van 7 en 8 jaar.

  De jeugd traint twee keer per week en op zaterdag wordt een wedstrijd gespeeld. Naast de jongste jeugd is er ook nog plaats voor de overige leeftijden.

  SV Oosterheem beschikt over twee velden. Daarnaast is verleden jaar een langgekoesterde droom in vervulling gegaan, namelijk een nieuwe kantine.

  Wil jij (of uw kind) kennis maken met het mooie spel bij de gezelligste vereniging van Zoetermeer. Kom dan een dinsdagavond langs in het Buytenpark.

  Voor vragen kunt u een mail sturen naar jeugd@svoosterheem.nl