• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Na een lastige periode voor de samenleving en SVO Buytenpark is het goed om te zien dat het verenigingsleven weer geleidelijk aan opstart. Ook alle commissies krijgen weer hernieuwde energie doordat het verenigingsleven weer opgepakt gaat worden.


  Wij zijn enorm blij om te mogen vermelden dat de sponsorcommissie een nieuw lid heeft mogen verwelkomen. Niemand minder dan eerste elftal speler Ricardo Over heeft aangegeven om mee te willen helpen en denken binnen de sponsorcommissie. Heb je zelf ideeën over sponsoring of ken je een potentiële sponsor? Laat het ons gerust weten!

  De sponsorcommissie kan met trots vermelden dat alle huidige sponsoren van SVO Buytenpark verder zijn gegaan met de samenwerking. Dit laat zien dat onze huidige sponsoren SVO Buytenpark ook tijdens lastige perioden blijven steunen en dat er bewezen is dat wij als voetbalvereniging erg trots mogen zijn op deze mooie bedrijven!

  Aansluitend op bovenstaand nieuws kan er zelfs gemeld worden dat onze sponsor GameBasics, de maker van Online Soccer Manager (OSM) zijn samenwerking heeft verlengd! Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de vereniging. Bedankt GameBasics voor deze verlenging!