• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Reclamebord Sponsoren

  S.V. Oosterheem is trots op al haar sponsorsamenwerkingen! Hier vind u alle actuele sponsoren van S.V. Oosterheem.

  Klik op het bedrijfslogo om naar de website toe te gaan.

 • Ga naar Fitgrid.nl
 • Fitgrid

  Wil jij optimale voetbalprestaties leveren? Dan is krachttraining als ondersteuning niet meer weg te denken. Je kunt voor gespecialiseerde begeleiding terecht bij https://fitgrid.nl/ in Zoetermeer.

  De personal trainer Sverre Kersten heeft ervaring in het begeleiden van sporters waaronder voetballers. Uiteraard kun je ook voor andere doelen bij FitGrid terecht.

  De speerpunten van zijn lessen zijn:

  • De persoonlijke aanpak
  • Correcte techniek
  • Garantie: In 3 maanden weet je alles wat jij moet weten over krachttraining.
 • Ravike.nl

  Ravike.nl is sinds 2020 reclamebord sponsor van S.V. Oosterheem. Ravike.nl levert maatwerk op het gebied van webdesigns, videoproducements en media vormgevingen. De eigenaar van Ravike.nl, Ravi van Leeuwen, is een bekend gezicht binnen de vereniging gezien zijn vrijwilligers activiteiten. De vereniging hecht veel waarde aan de lokale ondernemers die de vereniging ondersteunt, het nieuwe reclamebord is hier een goed teken van!

 • fgfgddfgdf
 • AH Meerzicht

  Sinds 2019 is Albert Heijn Meerzicht een samenwerkingspartner van S.V. Oosterheem. De samenwerking is bekroond met een mooi sponsorbord langs het hoofdveld.

  Leo van der Meer, filiaalmanager van Albert Heijn Meerzicht, is een maatschappelijk betrokken man die zich graag inzet voor de inwoners van Zoetermeer met specifieke aandacht voor de wijken Buytenwegh en Meerzicht. Albert Heijn ondersteunt S.V. Oosterheem tijdens haar jaarlijkse jeugdtoernooien!

 • Gamebasics

  Gamebasics is een Zoetermeers software bedrijf bekend van het wereldberoemde spel Online Soccer Manager (OSM). Gamebasics is sinds 2019 een belangrijke sponsor voor S.V. Oosterheem. De sponsor samenwerking is bekroond met een gloednieuw sponsorbord langs het hoofdveld.

  Gamebasics doet jaarlijks mee aan een bedrijven toernooi welke gespeeld wordt in de Kuip! Jaarlijks oefent het Gamebasics team tegen een senioren team van S.V. Oosterheem om zichzelf optimaal voor te kunnen bereiden op dit toernooi!

 • Chris van Dijke Fotografie

  Chris van Dijke is binnen S.V. Oosterheem allang geen onbekende naam meer. Al vanaf 2003 sponsort Chris een reclamebord langs het hoofdveld en vervult Chris verschillende rollen binnen de vereniging. Chris fotografeert regelmatig teams van de vereniging voor de website, de krant en voor in de kantine. De vereniging is trots op een sponsor en een persoon zoals Chris, die zijn hart op de goede plek heeft voor de vereniging!

 • Sportschool DaGraca
 • Sportschool DaGraca

  Sportschool DaGraca is een bekende naam binnen Zoetermeer! Sportschool Da Graça is sinds 1978 gespecialiseerd in het kyokushin karate en kickboksen en is de eerste sportschool in deze disciplines die in Zoetermeer les geeft. DaGraca is sinds 2019 actief sponsor van S.V. Oosterheem en is te herkennen aan het nieuwe reclamebord rond het hoofdveld. Ook voetbalt Sensai Anthony Da Graca zelf bij S.V. Oosterheem!

 • De Boer Maatwerk in Keukens

  De Boer Maatwerk in Keukens is sinds 2019 sponsor van S.V. Oosterheem. De Boer Maatwerk in Keukens is geen onbekend bedrijf voor sportverenigingen binnen Zoetermeer. Het bedrijf is namelijk fan van lokale sport verenigingen en ziet graag de mogelijkheden om deze sportverenigingen te helpen om de verschillende soorten activiteiten te kunnen blijven aanbieden. Het nieuwe sponsorbord langs het hoofdveld laat zien dat De Boer Maatwerk in Keukens ook S.V. Oosterheem een belangrijke sportvereniging vindt. 

 • Verreijdt Schilderwerken

  Verreijdt is geen onbekende naam bij S.V. Oosterheem. De vader van Erik Verreijdt (foto), Jacques Verreijdt, was één van de oprichters en tevens erelid van S.V. Oosterheem. De vereniging is dan ook enorm trots op het gloednieuwe sponsorbord van Verreijdt Schilderwerken. Erik hoopt op deze manier de naam Verreijdt te blijven binden aan S.V. Oosterheem, de vereniging hoopt het sponsorbord dan ook lang aan haar hoofdveld te hebben hangen! 

 • De Buurtvoetbalschool

  De Buurtvoetbalschool en S.V. Oosterheem zijn in 2019 een samenwerking aangegaan. De Buurtvoetbalschool is een jong bedrijf welke is opgericht door Remo Oudshoorn en Ger Fens om jonge voetballers te helpen in hun technische ontwikkeling van het voetballen. De Buurtvoetbalschool verzorgd jaarlijks tienweekse cursussen. Ook verzorgd De Buurtvoetbalschool de trainingen van de smurfen, alvorens deze doorstromen in jeugdteams van de vereniging. Een unieke samenwerking gezien de korte lijntjes van Remo en Ger met de vereniging en haar jeugdtrainers zelf.

 • Gefixt

  Gefixt helpt zakelijke partners met diverse reparaties. Vaak bespaart het repareren kosten en de medewerker is weer functioneel! 

  WAAROM KIEZEN VOOR GEFIXT?

 • Poly4u

  Al voor een lange tijd heeft Poly4u een mooi sponsorbord langs het hoofdveld van S.V. Oosterheem. Poly4u is een bedrijf van een bekend gezicht binnen S.V. Oosterheem, namelijk van Erik Keereweer. De vereniging hecht veel waarde aan de sponsorschap van Poly4u en hoopt dan ook dat de samenwerking nog van lange duur zal zijn!

 • Tree Online 

   
  Tree online helpt bedrijven met het behalen van duurzaam succes op internet en is een trots sponsor van S.V. Oosterheem. Google Adwords, SEO, Bannering, Web Analyse, Social Media en meer. Door middel van de juiste online marketing mix en een flinke portie kennis, ervaring en passie helpen we jou jouw doelen te behalen.