• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Selectie SV Oosterheem van start in de competitie
 • De eerste wedstrijden van de competitie zit er op voor de selectie van SV Oosterheem. Het 2e behaalde een mooie overwinning op Monster 4 (6-4). Het vlaggenschip verloor met 1-3 van Haastrecht.

  SV Oosterheem 2 heeft 1e 3 punten in de tas

  Het 2e onder leiding van trainer Bert Drenth trapte om 12.00uur af en kwam voortvarend uit de startblokken en wist zich met de 4-0 ruststand heer en meester in het Buytenpark. Doelpunten werden gemaakt door Gianni Jansen 2x, Jessy Strijker en Gino Berends, waarbij vooral het doelpunt van Gino Berends werkelijk een beauty was. Hij wist de bal van buiten de 16 in de bovenhoek te knallen. De gasten uit Monster, allemaal ervaren spelers, wilden toch een fraai resultaat neerzetten en kwamen terug tot 4-3. Hierna werd ‘SVO 2’ weer wakker en trok met 6-4 aan het langste eind. Gescoord werd er nog 2x door Anthony Oudshoorn.

  SV Oosterheem 1 kent valse start

  Het 1e van Oosterheem speelde om 14.30 thuis tegen Haastrecht. Haastrecht speelde vorige week thuis met 3-3 gelijk tegen GSV. De wedstrijd van het 1e vorige week uit tegen Bergambacht werd uitgesteld naar a.s. dinsdag 20.00uur. 

  De eerste helft had SV Oosterheem het erg lastig. Het kon de bal maar moeilijk in de ploeg houden en ook organisatorisch liep het niet helemaal goed. Koren op de molen voor de van de ploeg uit Haastrecht die met enkele snelle aanvallen in de 1e helft voor het grootste gevaar zorgde. Enkele voorzetten voorlangs leverde aanvankelijk nog geen directe kansen op tot in de 40e minuut een terugspeelbal op keeper Dennis Harteveld te kort was. De spits van Haastrecht wist met dit buitenkansje wel raad, omspeelde de doelman en bracht de score op 0-1. Niet veel later wederom een aanval van Haastrecht.  De bal werd binnen de 16 meter hard in de zij van verdediger Adem Dogan geschoten. De scheidsrechter oordeelde echter anders en gaf hier zeer onterecht een penalty voor vanwege een handsbal. Deze werd benut en zo gingen beide ploeg met een 0-2 stand aan de thee.

  Na rust een sterker en beter SV Oosterheem. Oosterheem wist hierbij de score op 2-1 te brengen via Mark van Domburgh en ging op jacht naar de gelijkmaker.  Helaas kwam de gelijkmaker er niet en wist Haastrecht de stand vlak voor tijd op 1-3 te brengen.