• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Nieuwsbrief oktober 2020 - SV Oosterheem en het Coronavirus
 • Ons leven wordt momenteel flink beïnvloed door het Coronavirus. Privé en zakelijk hebben we hier behoorlijk last van. Natuurlijk raakt het virus ook onze mooie vereniging. De kantine is dicht en dat maakt dat we de gezelligheid moeten missen. Daarnaast is de competitie stilgelegd. Niet kunnen voetballen, dat doet pijn. Onzekere tijden, voor jullie, maar ook voor ons cluppie. In deze nieuwsbrief staat Jules Lieveld, onze voorzitter, stil bij deze nare situatie.

  Beste leden,

  When the going gets tough the tough gets going. 

  Ja beste leden zo begin ik vaak mijn toespraken, eenvoudig vertaald; “in moeilijke tijden zijn het de sterken die het volhouden”.
  Met de maatregelen die door het kabinet zijn genomen worden we voor de tweede keer op de proef gesteld. Wij zijn er als bestuur heilig van overtuigd dat we ook deze storm zullen doorstaan. Tijdens de eerste coronastop hebben we al gezien hoe groot de eenheid is binnen onze club. En ja, het woord eenheid valt weer omdat het een van de belangrijke uitingen is binnen de kernwaarden van onze vereniging.

  We zullen als bestuur ook alles op alles weer stellen om de vereniging door deze crisis heen te loodsen. Het bestuur doet opnieuw een dringend verzoek aan de leden om ons daar in te steunen en vooral de vereniging trouw te blijven.

  Er kan slechts beperkt getraind worden. Wedstrijden kunnen niet gespeeld worden omdat nu een virus onze tegenstander is en niet zomaar een tegenstander die je met een 4-3-3, 4-4-2 of welk systeem dan ook zomaar kunt verslaan.
  Nee, beste leden de hele wereld voert een strijd tegen dit virus en wij maken hier deel van uit.

  We volgen de ontwikkelingen nauwlettend. Heel belangrijk zijn de maatregelen die door het kabinet worden genomen. We luisteren ook naar het advies van de KNVB. Zodra de beperkingen worden verminderd, zullen wij laten weten wat dit betekent voor ons. Voor de trainingen en de wedstrijden. Maar ook of de kantine en de kleedkamers weer open mogen.

  HOU VOL en met jullie steun blijft ons lijfspreuk nog staan
  “DE TITANIC IS VERGAAN MAAR SVO ZAL BLIJVEN BESTAAN”.
   
  Namens het bestuur hartelijk dank voor jullie begrip.
   
  Jules Lieveld
  Voorzitter SV Oosterheem

  click op de foto hieronder voor het clublied van SV Oosterheem