• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Aanmelden als lid van SVO Buytenpark

  Welkom bij de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer, SVO Buytenpark. We zitten in de wijk Buytenweg nabij Snowworld.

  SVO Buytenpark is een gezellige en sociale familievereniging welke vanaf de zomer van 2024 de beschikking heeft over 2 kunstgrasvelden. SVO Buytenpark is een club waar de randvoorwaarden om lekker te voetballen en ontspannen goed geregeld zijn. Wij zijn 7 dagen per week geopend en in de huiskamer van de vereniging (onze kantine) is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. De vereniging beschikt bovendien over een schitterend terras met SVO Buytenbar.

  Tot een aantal maanden geleden hadden we bij SVO Buytenpark nog een ledenstop. Met het oog op een nieuw kunstgrasveld wat aankomende zomer wordt aangelegd wordt onze capaciteit (de bespeelbare uren van een kunstgrasveld liggen aanzienlijk hoger dan een natuurgrasveld) aanzienlijk vergroot.

  Wij kunnen bij SVO Buytenpark zodoende weer jeugdleden en seniorenteams aannemen.

  Ben jij geinteresseerd en wil je bij SVO Buytenpark komen voetballen stuur dan een mail aan jeugd@svobuytenpark.nl (voor jeugdleden) of voetbalzaken@svobuytenpark.nl (voor seniorenleden) en informeer naar de mogelijkheden. Een eventuele kennismaking en proeftraining kan altijd georganiseerd worden. Bij ons staat de deur altijd open.

  Bij SVO Buytenpark heten wij iedereen van harte welkom om lekker te komen voetballen.

  Flyer jeugd

  Flyer Senioren

  Wordt vrijwilliger bij SVO Buytenpark

  Ook als je als ouder of familielid van een speler interesse hebt om bijvoorbeeld trainer, scheidsrechter of lid van jeugdcommissie te worden kan je dit kenbaar maken. Bij het inschrijven van jouw kind kan je dit vermelden bij de “overige vragen” of in het opmerkingenveld.

  Vrijwilligers zijn voor een vereniging ontzettend belangrijk en onmisbaar. Daar hebben wij er nooit genoeg van. Wil je meer informatie of even telefonisch contact met een van onze coördinatoren, dan kan je ook een email sturen aan jeugd@svobuytenpark.nl

  Looptijd lidmaatschap

  Het lidmaatschap bij SVO Buytenpark loopt altijd voor het gehele seizoen en wordt jaarlijks automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen dient 1 maand voor het nieuwe voetbalseizoen (uiterlijk 31 mei) stopgezet te worden. Heb je je lidmaatschap niet (op tijd) opgezegd, dan ben je weer voor een volledig seizoen lid van SVO Buytenpark en wordt je ook weer ingedeeld in een team. Het voetbalseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni.


  Contributie. Dit is afhankelijk van je lidmaatschap en leeftijd: contributieoverzicht.

  Vrijwilligersbijdrage. Het afkoopbedrag voor vrijwilligerswerkzaamheden is vastgesteld op € 40,-. Zaalvoetballers hoeven geen vrijwilligersbijdrage te betalen.

  Inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 10,-

  Daarnaast moet je zelf het tenue (en eventuele andere kleding) bestellen via Van Duijn Sport. Zij verkopen onze SVO Buytenpark kledinglijn.

  Hoe kan ik betalen?

  Incasso. Dit kan in termijnen.

  Zoetermeerpas. Wanneer je voor het betalen van de contributie gebruik wilt maken van de Zoetermeerpas dan kun je een afspraak maken met de Penningmeester om het saldo te laten scannen. Stuur een mailtje naar: penningmeester@svobuytenpark.nl.

  Het beschikbare saldo van de Zoetermeerpas zal dan verrekend worden met de contributie die op de factuur vermeld staat. Op de factuur ontstaat dan een creditbedrag met omschrijving: Verrekening Zoetermeerpas. Het kan zijn dat na deze verrekening nog een restantbedrag betaald moet worden. Dit kun je op de factuur zien.

   www.zoetermeerpas.nl

   

  Nog vragen?

  Kom je er niet uit, stuur dan een email naar ledenadministratie@svobuytenpark.nl. Voor vragen over de jeugd, stuur dan een e-mailtje naar jeugd@svobuytenpark.nl. Onze jeugdcoördinatoren zijn Michael (JO7 t/m JO10), Izak (JO11 t/m JO14) en Jasper (JO15 t/m JO19).

 • Dit moet je weten.

  Machtiging Contributie-inning
  Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan sv Oosterheem om van zijn/haar hierboven genoemde bankrekening contributie per kwartaal*/jaar*, inschrijfgeld €10,00 en boetes automatisch af te schrijven. De contributie wordt in het begin van het kwartaal afgeschreven door ClubCollect. Bij opzegging van het lidmaatschap zal SVO Buytenpark de door u afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. U hoeft dan niets te ondernemen.

  Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging altijd schriftelijk te gebeuren via ledenadministratie@svobuytenpark.nl

  Privacy & Veiligheid
  Als voetballer wordt je aangemeld bij de KNVB. Het ledenbestand van de KNVB kan beschikbaar gesteld worden voor diensten of productinformatie. Het aan anderen verstrekken van lidgegevens is onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) toegestaan. Indien je geen prijs stelt op de ontvangst van diensten of productinformatie dan dient U dit te melden aan de KNVB, Postbus 784, 3700 AT Zeist

  De bescherming van jouw persoonsgegevens is voor SVO Buytenpark belangrijk. Hoe wij de bescherming van jouw persoonsgegevens hebben geregeld hebben wij beschreven in onze privacy policy.