• Samen als één gezellig en sterk SVO Buitenpark

Ons kunstgrasveld wordt met ingang van het nieuwe seizoen het nieuwe hoofdveld.

In een gesprek met de spelersraad werd duidelijk dat de selectie behoefte heeft om hun wedstrijden op het kunstgrasveld te spelen. Daarmee wordt invulling gegeven aan het doel om met de selectie door te groeien naar de status van stabiele vierde klasser.

Buiten de ambitie die wij als club hebben willen we ons vlaggenschip ook de sportieve faciliteiten bieden om deze ambitie te realiseren. De selectie is ons vlaggenschip en het 1 e is het uithangbord naar buiten. Wat dan ook weer uitstraalt naar de rest van onze vereniging en de aantrekkingskracht op de vereniging. Denk hierbij aan de jeugd, trainers, leden en sponsoren. Hier profiteren wij als club allemaal van.

Als club willen wij graag als één vereniging optrekken. Het nieuwe seizoen hebben we dan ook weer de clubavond, hebben we een zangertje bij derby’s en zullen we onze jeugd weer actief betrekken bij diverse leuke activiteiten. Denk hierbij onder andere aan een SVO familiedag, toernooien en het team van de week.