• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • KNVB Aftrapmodule voor jeugdtrainers van SVO Buytenpark groot succes
 • Dinsdag 21 februari hebben de (nieuwe) jeugdtrainers van SVO Buytenpark de KNVB basiscursus ‘De Aftrapmodule’ gevolgd. De Aftrapmodule is ontwikkeld om de (startende) jeugdtrainer nog beter te ondersteunen. Een module van de KNVB, waarbij de jeugdtrainer in slecht één avond de belangrijkste basisonderdelen van het trainen en coachen leert en ontzettend veel waardevolle tips krijgt.

  Aan de avond namen ruim 30 beginnende en enthousiaste jeugdtrainers deel die buiten de cursus ook de ervaringen in het voor hun nog prille trainersvak met elkaar deelden. Het was een al met al leerzame en geslaagde avond.

  Technisch beleids- en jeugd voetbalplan SVO Buytenpark

  Het volgen van De Aftrapmodule is onderdeel van de uitvoering van het technisch beleidsplan bij SVO Buytenpark en meer specifiek het technisch jeugd voetbalplan (TJV) 2022-2027. Doelstelling van het technisch jeugd voetbalplan van de Zoetermeerse club is om iedere speler die lid is van SVO Buytenpark zich door een duidelijk opleidingstraject met plezier persoonlijk te ontwikkelen en te laten presteren naar vermogen. Waarbij er een verantwoorde en doelmatige inpassing van de jeugd bij de senioren plaatsvindt zowel op prestatief (selectie) als op recreatief niveau. Het zo goed mogelijk opleiden van de jeugdtrainers bij SVO Buytenpark vormt hier natuurlijk een onmisbare schakel in het geheel.

  Voor meer informatie en een sfeerimpressie kijk verder op: www.svobuytenpark.nl en https://www.youtube.com/watch?v=j1CJrpKQybE