• BOGERO SVO JEUGDTOERNOOI 2022

Zondag 12 juni vanaf 10.00uur zal op ons sportcomplex aan de Buytenparklaan het Bogero SVO Buytenpark jeugdtoernooi plaatsvinden. Een fantastisch voetbaltoernooi voor onze jongste jeugd vanaf de JO7 t/m de JO12.

De organisatie streeft naar deelname van in totaal 36 jeugdteams, waarvan 35 teams zich al ingeschreven hebben. Dit moet dus helemaal goed komen. Alleen in de poule voor de JO10 hebben wij nog plaats voor één jeugdteam, dus weet jij nog een leuk en gezellig jeugdteam in deze leeftijdscategorie stuur dan een email aan: jeugdtoernooi@svobuytenpark.nl .

Gedurende het toernooi is er op ons sportpark buiten de voetbalactiviteiten voldoende te beleven. Ook zal er voldoende aandacht geschonken worden aan de inwendige mens. Zo zal Julian van Leeuwen Tostiverkoop aanwezig zijn met een kraampje voor verse en overheerlijke tosti’s en zal Grillmeister Chander heerlijke hamburger en worsten grillen.

Kortom, kom zondag 12 juni naar ons sportpark. Het gaat een geweldige voetbaldag worden.

Wanneer?

Op zondag 12 juni 2022. Om 09.30 uur start de eerste wedstrijd.

Waar?

Op ons sportpark Buytenpark, Zoetermeer. Adres: Buytenparklaan 7a, Zoetermeer. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Kunnen teams zich nog aanmelden?

We hebben al 35 teams. We hebben nog plaats voor 1 JO10-team.

Zijn er kosten verbonden aan het toernooi?

Mede dankzij onze sponsor BOGERO, zijn er geen kosten voor de deelnemende teams.

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een berichtje naar jeugdtoernooi@svobuytenpark.nl

Groeten,

SVO Jeugdtoernooicommissie 2022