• Welkom op het SVO Buytenpark Jeugdtoernooi 2023

ZATERDAG 10 JUNI 2023 zal op ons sportcomplex aan de Buytenparklaan het SVO Buytenpark Jeugdtoernooi 2023 plaatsvinden. Een fantastisch voetbaltoernooi voor onze jeugd vanaf de JO7 t/m de JO15!

Gedurende het toernooi is er op ons sportpark buiten de voetbalactiviteiten voldoende te beleven met een pannaveld en sportieve andere activiteiten. Ook zal er voldoende aandacht geschonken worden aan de inwendige mens.

Vorig jaar deden 38 teams mee van de JO7 tot en met de JO12 met clubs zoals DWO, DSO, FC Zoetermeer en BSC'68. Ook Stompwijk, Wilhelmus, Hekelingen, BVCB, RKAVV, Houtwijk en andere clubs.

Kortom, SCHRIJF JE IN EN KOM ZATERDAG 10 JUNI 2023 naar ons sportpark. Het gaat een geweldige voetbaldag worden!

• Belangrijkste informatie

Wanneer?

Op ZATERDAG 10 JUNI 2023. 's Ochtends de onderbouw (t/m JO12) en 's middags JO13, JO14 en JO15.

Waar?

Op ons sportpark Buytenpark, Zoetermeer. Adres: Buytenparklaan 7a, Zoetermeer. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Er kan direct bij onze kantine geparkeerd worden (gelijk achter Ayers Rock). Daarnaast zijn er parkeerplekken bij het crematorium en een groot parkeerterrein bij Snow World Zoetermeer (10 minuten lopen).

Kunnen teams zich nog aanmelden?

Zeker! Stuur een mailtje naar jeugdtoernooi@svobuytenpark.nl

Zijn er kosten verbonden aan het toernooi?

Er zijn geen kosten voor de deelnemende teams.

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een berichtje naar jeugdtoernooi@svobuytenpark.nl

Groeten,

SVO Jeugdtoernooicommissie 2023