• Welkom op het BOGERO SVO Jeugdtoernooi 2022

Zondag 12 juni vanaf 10.30uur zal op ons sportcomplex aan de Buytenparklaan het Bogero SVO Buytenpark jeugdtoernooi plaatsvinden. Een fantastisch voetbaltoernooi voor onze jongste jeugd vanaf de JO7 t/m de JO12 met in totaal 38 teams!

Gedurende het toernooi is er op ons sportpark buiten de voetbalactiviteiten voldoende te beleven met een stormbaan en sportieve andere activiteiten. Ook zal er voldoende aandacht geschonken worden aan de inwendige mens. Zo zal Julian van Leeuwen Tostiverkoop aanwezig zijn met een kraampje voor verse en overheerlijke tosti’s, Henk Patat met snacks en er zijn lekkere suikerspinnen.

Kortom, kom zondag 12 juni naar ons sportpark. Het gaat een geweldige voetbaldag worden.

DOWNLOAD: TOERNOOIBOEKJE BOGERO SVO JEUGDTOERNOOI 2022 (v1.8)

• Belangrijkste informatie

Wanneer?

Op zondag 12 juni 2022. Om 10.30 uur start de eerste wedstrijd. Teams verzamelen om uiterlijk 09.45 uur. Om 14.45 uur begint  de prijsuitreiking.

Waar?

Op ons sportpark Buytenpark, Zoetermeer. Adres: Buytenparklaan 7a, Zoetermeer. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Er kan direct bij onze kantine geparkeerd worden (gelijk achter Ayers Rock). Daarnaast zijn er parkeerplekken bij het crematorium en een groot parkeerterrein bij Snow World Zoetermeer (10 minuten lopen).

Kunnen teams zich nog aanmelden?

Nee helaas, we hebben genoeg teams.

Zijn er kosten verbonden aan het toernooi?

Mede dankzij onze sponsor BOGERO, zijn er geen kosten voor de deelnemende teams.

Nog vragen?

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een berichtje naar jeugdtoernooi@svobuytenpark.nl

Groeten,

SVO Jeugdtoernooicommissie 2022