• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Ger, hoe is het met je?
  Ja gaat goed, alweer tijdje terug van vakantie die prima was.

  Hoe bevalt het om weer aan het trainen te zijn voor echte wedstrijden?
  Het is weer erg prettig om te trainen naar de wedstrijden toe en hier ook doordeweeks op te trainen.

  Twee jaar achter elkaar is het niet gelukt de competitie af te maken. In hoeverre heeft dit invloed gehad binnen jouw selectie?
  Er is voor zover de corona maatregelen het toe hebben gelaten door ons gewoon doorgetraind, ook in de zomerperiode. Voor iedereen is het een vervelende situatie geweest om te trainen en geen wedstrijden te spelen maar met name voor de spelers die de afgelopen twee seizoenen vanuit de jeugd naar de senioren zijn overgegaan is het vervelend geweest.

  Voor deze spelers, in de huidige selectie hebben wij er een zestal zitten, is het missen van de eerste twee seizoenen in de senioren een groot gemis. Het is wel leuk om te zien dat ze zich toch hebben kunnen ontwikkelen tijdens deze periode door met name het spelen van onderlinge partijen en individuele trainingen.

  Voor deze generatie is het zeker weer fantastisch om wedstrijden te kunnen spelen.
  Het verloop tijdens deze periode is niet echt groot geweest een aantal oudere spelers zijn gestopt en we hebben er ook weer een aantal mogen verwelkomen, de selectie bestaat uit circa 36 spelers voor SVO Buytenpark een prima situatie.

  Hoe tevreden ben je met de voorbereiding(winst BZ toernooi) en de eerste bekerronde?
  De voorbereiding verloopt tot nu toe goed, ondanks het ontbreken van een aantal spelers i.v.m. vakantie en blessures. De wedstrijden in de voorbereiding zoals die op het Blauw Zwart toernooi, waar we een groot aantal spelers hebben laten spelen, geeft veel vertrouwen voor het aankomende seizoen.

  De poule waarin jullie zitten is voornamelijk Rotterdams. Hoe schat je de eigen kans in en wie zijn de favorieten?
  Over de sterkte van de Rotterdamse poule waarin we zijn ingedeeld kan ik niet veel zeggen omdat de meeste verenigingen voor ons onbekend zijn.
  Wat wel bekend is is dat Groeneweg overkomt van de zondag 2e klasse dus die gaan wel een rol van betekenis spelen.

  Met BSC”68 en FC Zoetermeer in de poule hebben we leuke derby’s en ik denk ook wel de overige kanshebbers. En wat betreft SVO Buytenpark hoop ik dat we voor een verrassing kunnen zorgen.

   

  Bron: Hethaagseamateurvoetbal.nl