• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Informatie, planning Indelingen jeugdteams seizoen 2024-2025 en zomerstop
 • Beste trainers, jeugdleden en ouders/verzorgers van SVO Buytenpark,

  Het seizoen nadert alweer het einde. Een aantal teams heeft nog een inhaalwedstrijd van de competitie, het prestigieuze thuistoernooi voor de JO8 t/m JO12 staat voor aankomende zaterdag op de planning en sommige teams hebben nog een leuk uittoernooi. Al met al was het weer een mooi voetbalseizoen, waarin, en daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor, de spelers weer met heel veel plezier hebben kunnen voetballen en zichzelf hebben kunnen ontwikkelen als spelers en ook als mens.

  Zomerstop

  Tot en met donderdag 20 juni kan er nog gewoon getraind worden. Hierna is er voor de jeugd een zomerstop die duurt van vrijdag 21 juni t/m zondag 25 augustus. Een mooi moment om de batterij bij zowel de trainers als ook de spelers weer helemaal op te laden. Vanaf maandag 26 augustus (direct na de schoolvakanties) starten de jeugdtrainingen weer en gaan wij er weer een mooi, nieuw, en sportief seizoen van maken.

  Uitschrijven en inschrijven

  Leden hebben bij SVO Buytenpark de mogelijkheid gehad om tot en met vrijdag 31 mei uit te schrijven. Nieuwe leden kunnen zich nog wel inschrijven. De uiterlijke datum van overschrijving bij de KNVB is zaterdag 15 juni, dus als je van een andere vereniging komt en graag lid wil worden van de jongste en gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer schrijf je dan alsnog in via onze website https://www.svobuytenpark.nl/lid-worden. Wij zullen de inschrijving dan spoedig verwerken en de overschrijving bij de vertrekkende vereniging verzorgen. Graag wel het verzoek om je lidmaatschap bij je oude vereniging bij hen ook zelf schriftelijk stop te zetten. Dit om verwarring en dubbele contributie te voorkomen.

  Ook vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes die graag bij SVO Buytenpark willen komen voetballen zijn van harte welkom zich in te schrijven. Een proeftraining is ook altijd mogelijk.

  Nieuwe indelingen jeugdteams

  Inmiddels zijn we ook druk bezig met de nieuwe indelingen. Dit is altijd een drukke periode, maar wij willen dit als technische jeugdcommissie dan ook zorgvuldig doen. De teamindeling zal bepaald worden conform het selectiebeleid wat ook op onze website vermeld staat. Je kunt het selectiebeleid vinden door hier te klikken.

  Voor zaterdagochtend 29 juni zullen wij per leeftijdsgroep de trainers uitnodigen om de nieuwe teamindeling met de trainers te bespreken. De trainers ontvangen hier nog een uitnodiging voor met hierin het tijdstip. Houdt als trainer deze ochtend in ieder geval alvast vrij in je agenda.

  Voor de zomervakantie ontvangen alle ouders / verzorgers schriftelijk per email bericht met hierin het team waarin het kind het nieuwe seizoen zal uitkomen en de trainer(s) die zij het nieuwe seizoen krijgen. Het positieve nieuws is dat zoals het er nu naar uitziet wij wederom alle teams weer volledig kunnen voorzien van een goede technische leiding. 

  JO7

  Zoals het er nu naar uitziet zullen wij ook weer een nieuw JO7 team inschrijven voor de competitie. Alleen voor dit team zoeken wij nog een of twee enthousiaste trainers/ouders die het leuk vinden deze jongste jeugd te begeleiden. De jongste jeugd zal 1x per week op woensdag gaan trainen (van 17.00u tot 18.00u) en op zaterdagochtend hun wedstrijdjes (4 tegen 4) gaan spelen.

  Heb je interesse, wil je lid worden van SVO Buytenpark of zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht stel ze gerust via voetbalzaken@svobuytenpark.nl

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens,

  De technische jeugdcommssie