• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Geslaagde sportinstuif bij voetbalvereniging SVO Buytenpark en De Buurtvoetbalschool
 • Bij voetbalvereniging SVO Buytenpark en De Buurtvoetbalschool vond afgelopen zaterdag in het kader van het nationale voetbalweekend van de KNVB de Sportinstuif plaats. Het werd een sportieve en mooie dag met heel veel blije kinderen en lachende gezichten. Doel van het evenement was om kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met plezier lekker te laten voetballen en bewegen. Dit doel is uiteindelijk volledig bereikt.

  Aan het evenement dat mede met subsidie vanuit het Zoetermeerse sportakkoord II, sponsoring van Jumbo van Vliet (Kentgensplein 3, wijk: Buytenwegh, Zoetermeer,  De actie "Samen voor een betere buurt") en Ren4Sport een succes kon worden deden ca. 60 enthousiaste kinderen deel.

  Over het hoofdveld van SVO Buytenpark werden in verschillende onderdelen en oefenvormen afgewerkt. Zo was er gaten schieten, voetbaldarts, een springkussen, 1 tegen 1 en 2 tegen 2 vormen, slalomestafette dribbelend met de bal aan de voet, een oefening waarbij de aanvaller door middel van een schijnbeweging de verdediger moet passeren en scoren en waren er tot slot partijtjes met de verschillende leeftijdscategorie├źn.

  Tijdens de pauzes werd er gezond fruit, lekker drinken en een broodje geserveerd. Na afloop was er voor iedere deelnemer een lekker ijsje. De kinderen gingen met een enthousiast gevoel en een ervaring rijker huiswaarts.

  warming-up 1

  warming up 2

  diverse onderdelen

  voetbaldarts

  slalom dribbel 1

  slalom dribbel 2

  passeeractie, verdedigen en scoren

  lachende gezichten

  flyers

  Jumbo van Vliet, Kentgensplein 3, Buytenwegh Zoetermeer

  Ren4Sport