• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Op zaterdag 19 juni 2021, speelde team JO12-1 uit tegen SV Leidschenveen team JO12-3.

  Het was een hele spannende wedstrijd voor de jongens dit omdat wij tot nu toe al twee keer hadden verloren in de Regio Cup.

  Mohamed en David hebben mooie doelpunten gescoord voor ons door goed samen te spelen. The men of the game was onze keeper Demirhan. Demirhan heeft veel ballen voor het team tegen gehouden door zich vol overgave op en in het spel te storten. In de laatste minuut maakte hij vanuit een corner een doelpunt, Chapeau, wat deed hij dat super goed! Op het veld was het echt een oorlog om de bal! Veel emoties passeerde de revue omdat het andere team iets anders in de wedstrijd stond dan wij. De jongens waren een jaar ouder dit was fysiek terug te zien in hun spel. Maar door het doorzettingsvermogen van de jongens en het goede samenspel zijn wij gelijk geƫindigd!

  Het aanmoedigen van de ouders langs de lijn heeft ook veel geholpen, hier wil ik hen nog voor bedanken de jongens hadden dit echt nodig.

  Jongens van team JO12-1, jullie zijn allemaal kanjers blijf sportief samenspelen en geloven in elkaar dan komen jullie er vanzelf. Voor mij zijn jullie al winnaars van de Regio Cup!