• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 •  Wie zijn wij?

  Wij zijn een jong en ambitieus kantoor met een bereikbare klantgerichte aanpak. U doet zaken met Florijn omdat we ‘echt’ rekening houden met uw wensen. Met een gezonde eagerness en drive incasseren wij uw vorderingen. We maken hierbij nagenoeg geen onderscheid in omvang van uw hoofdsom of rechtsvorm. Elke vordering is voor u immers één teveel. De meeste kosten van ons kantoor weten wij voor u op uw debiteur te verhalen.


  Debiteurenbeheer

  Florijn is gespecialiseerd in het terugdringen van betalingstermijnen. Ons team van debiteurenbeheerders herinnert dagelijks de debiteuren van onze klanten aan betalingsachterstanden. Geheel uit naam en in de huisstijl van onze klanten.
  Goed debiteurenbeheer zorgt voor een betere cashflow van uw organisatie. U beschikt hierdoor over meer liquiditeit dat kan worden aangewend om aankopen of investeringen te doen. Daarnaast draagt goed debiteurenbeheer bij aan een professionele uitstraling van uw organisatie.
  Onze software maakt het mogelijk om voor iedere organisatie een efficiënt en effectief debiteurenbeleid in te richten. We houden hierbij sterk rekening met uw wensen.

  Incasso

  Wij zijn trots op de incassoscores die we elke dag weer opnieuw realiseren. Door snel in contact te komen met uw debiteuren slagen we er in ook eerder te incasseren. Wij gebruiken traditionele manieren van communiceren maar passen ook nieuwe media toe om debiteuren te traceren en aan te sporen uw vordering te voldoen. In onze aanpak houden we rekening met de klantrelatie die er met uw debiteur bestaat.

  Club Incasso

  Florijn bedient al geruime tijd een groot aantal sport en hobby verenigingen met betrekking tot het incasseren van de contributie. Veelal merken wij dat de clubs bestaan uit ‘liefdewerk oud papier’ inzet. Met andere woorden vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Toch is het innen van de contributies veelal een behoorlijke klus. Denk maar eens aan alle brieven, enveloppen en vervolgens het afletteren van de betalingen. Nog los van de inzet richting niet betalende leden. Het kan dan ook soms de moeite waard zijn te bekijken of het niet voordeliger is om het uit te besteden aan een professionele partij.

  Florijn helpt verenigingen en clubs met het versturen van de contributiefacturen. We boeken de betalingen wekelijks en sturen herinneringen en of aanmaningen aan de leden die niet betalen. De club krijgt eens per maand, of vaker indien gewenst, de gelden overgemaakt. Afhankelijk van het aantal leden en het betaalgedrag kan dit voor relatief lage tarieven per lid.