• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Eefje Muijzers vertrouwenspersoon bij SVO Buytenpark

  Het bestuur van SVO Buytenpark heeft per dinsdag 6 september Eefje Muijzers benoemd tot vertrouwenspersoon. De benoeming van een vertrouwenspersoon vloeit voort uit het preventie- en integriteitsbeleid van de Zoetermeerse vereniging.

  In een kort interview stelt Eefje zich voor aan de leden.

  Eefje, kan jij je kort voorstellen aan de leden bij SVO Buytenpark? Hoi, mijn naam is Eefje, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Zoetermeer samen met Johan en onze kinderen Ryan, Fay en Cayden. 

  Wat vind je zoal leuk om te doen, hobby’s, leuke dingen in je vrije tijd, etc.? Met 3 jonge kinderen en een man die voetbalt kom je weinig aan eigen hobby’s toe haha! Ik zit veel op social media, wandel met onze hond Pluis, rijd af en toe paard en houd wel van een spelletje. 

  Wat lijkt je leuk aan de rol als vertrouwenspersoon en wat verwacht je ervan? Ik hoop vooral dat ik voor iedereen een luisterend oor kan zijn en waar nodig de juiste begeleiding kan bieden. 

  Je bent ook een echte voetballiefhebber. Hoe is dit zo gekomen? Toen ik als klein meisje ook een voetbalfan wilde zijn, moest ik van mijn zus verplicht alle spelers uit de eredivisie uit mijn hoofd kennen. In mijn familie zitten veel fans van PSV en ook van Feyenoord. Er stond dus regelmatig voetbal aan op de TV en ik ben ook bij diverse wedstrijden wezen kijken. De laatste jaren ligt mijn voetbalhart bij ADO.  

  Wil je verder nog iets leuks kwijt aan de leden van SVO Buytenpark? Ja dat is wel een leuke anekdote. Mijn allereerste grote wedstrijd die ik bezocht viel ik bijna van de tribune, zo enthousiast werd er gejuicht! Tegenwoordig juich ik wat beheerster, aan de zijlijn van de JO8-1 waar Ryan speelt of met de kinderen kijkend naar het eerste waar Johan in voetbalt.