• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Dennis, gefeliciteerd met je benoeming tot Hoofd Opleidingen bij SV Oosterheem. Vertel eens iets over jezelf.
  “Ik heb het afgelopen half jaar veel ervaring op mogen doen als hoofd opleiding binnen de jeugdopleiding van SV Oosterheem. Ik ben de club dan ook dankbaar voor deze kans en het vertrouwen om volgend seizoen de samenwerking voort te zetten. Samen met Fred van Dokkum en Jorg Capelleveen vormen wij een prettig functionerende jeugdcommissie. Daarnaast blijft ik uiteraard ook met veel plezier actief als keeperstrainer voor de gehele jeugdopleiding.”

  Kun je ook al iets zeggen over de plannen vanuit de jeugdopleiding?
  “Het is voor volgend seizoen de bedoeling dat de jeugdopleiding van SVO Buytenpark verder zal groeien. Het betrekken van de omliggende wijken en het flyeren voor de mei-meetrainmaand moeten mede voor deze groei gaan zorgen. Het is daarnaast goed om te zien dat de buurtvoetbalschool stijgt in populariteit. Als club zien wij dat de samenwerking met de buurtvoetbalschool veel nieuwe leden oplevert. Zo staan er momenteel 8 smurfen vanuit de buurtvoetbalschool te popelen om een team te gaan vormen bij SVO Buytenpark. Hier plukt de club ook zijn vruchten van. Het feit dat de trainers Ger en Remo veel op de club te vinden zijn, draagt bij aan de prettige samenwerking tussen SVO Buytenpark en de buurtvoetbalschool. Daarnaast ervaar ik met Ger, die tevens hoofdtrainer is van het eerste elftal, een prettige samenwerking m.b.t. de doorstroom van jeugdspelers naar de zaterdagselectie. Mede omdat ik zelf als keeper actief ben binnen de selectie, zijn de communicatielijnen kort.”

  Klinkt goed! Inmiddels ben je natuurlijk al redelijk bekend bij SV Oosterheem (SVO Buytenpark). Wil je ter afsluiting nog iets toevoegen?
  “Bij SVO Buytenpark staat spelplezier altijd op de eerste plek. Ik hoop volgend seizoen mijn bijdrage te kunnen leveren aan het spelplezier en de verdere ontwikkeling van al onze jeugdleden en jeugdtrainers. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer, SVO Buytenpark!”