• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Dennis Harteveld maakt overstap naar Be Fair; SVO Buytenpark op zoek naar nieuwe 1e elftalkeeper
 • Dennis Harteveld, 1e elftalkeeper van zaterdag 4e klasser SVO Buytenpark, maakt de overstap van SVO Buytenpark naar Be Fair uit Waddinxveen. Voor de 25-jarige onomstreden sluitpost van de Zoetermeerders was de overstap naar de dorpsclub zeker geen makkelijke keuze.  Bij SVO Buytenpark was Harteveld de keeperstrainer jeugd, hoofdjeugdopleiding, had er prima naar zijn zin en speelt hij met een fantastische groep. Het dichterbij huis voetballen (Harteveld woont in Waddinxveen) en de geboorte van zijn dochter een aantal maanden geleden gaf voor hem de doorslag in het maken van zijn keuze.

  Nieuwe keeper en clubambities

  Met het vertrek van Harteveld is SVO Buytenpark inmiddels actief op zoek naar primair een nieuwe keeper voor het 1e elftal. De ambitie van de club is om ook het nieuwe seizoen zeker een rol van betekenis te gaan spelen.  Ook een 1e elftalkeeper die er bovenuit springt hoort hier zeker bij. Ook zal de club binnenkort een nieuwe hoofdtrainer presenteren die aansluit bij deze ambities.

  Aanvoerder Bas Koolmees uitgesproken

  Ook aanvoerder Bas Koolmees is uitgesproken in zijn ambities: ,, Het aankomende seizoen komt er weer een zaterdag 5e klasse en zijn we met SVO Buytenpark  in de 4e klasse, we gaan ons natuurlijk handhaven, niet meer actief in de laagste standaardklasse op zaterdag. Voor potentiële nieuwe spelers kan het dus interessant zijn om ook bij ons in de selectie te komen voetballen. Bovendien gaan veel clubs horizontaal over van het zondag naar het zaterdagvoetbal. Het zaterdagvoetbal en ook de 4e klasse wordt dus steeds sterker en leuker om in te voetballen.”

  Koolmees vervolgt zijn betoog: ,,Als we met SVO Buytenpark in deze versterkte 4e klasse een zekere rol van betekenis willen gaan spelen moeten er buiten een nieuwe keeper toch ook zeker wat veldspelers bij die kwalitatief de concurrentie aan willen gaan. Ik heb ook zeker de overtuiging dat dit gaat lukken. De randvoorwaarden bij de club zijn fantastisch geregeld. Zo hebben we een prima accommodatie, een nieuwe kantine en spelen we onze trainingen en thuiswedstrijden op een schitterend kunstgrasveld. Hierbij hebben we een fantastische en gezellige groep die na de trainingen en wedstrijden altijd wel even blijft hangen voor een hapje en drankje en natuurlijk het kijken van de Europacupwedstrijden.’’

  Open selectietraining

  Selectiespelers, zowel keepers als veldspelers, die enthousiast zijn om in het nieuwe seizoen 2022-2023 voor de selectie van SVO Buytenpark te willen voetballen, kunnen zich melden bij aanvoerder Bas Koolmees via 06-43975284. Een kennismaking of proeftraining op dinsdag en/of donderdag behoort zeker tot de mogelijkheden.