• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Spelregels, studiemateriaal en spelregelbewijs

  Op deze pagina vind je alle informatie om je spelregelbewijs te halen of om een (jeugd)wedstrijd goed te begeleiden. Veel succes en plezier!

  Word je 17 jaar? Dan moet je je spelregelbewijs halen. Wil je precies weten wat geldt voor een specifieke leeftijd of wedstrijdvorm (6 tegen 6, 8 tegen 8 etc)? Of wil je een wedstrijd gaan begeleiden. Je vindt het allemaal hieronder.

  Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met de trainer van je team of stuur een e-mailtje naar voetbalzaken@svobuytenpark.nl

 • SPELREGELBEWIJS

  Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. Bovendien vergroot het juist toepassen van de regels de kans dat je als team winnend het veld verlaat.

  Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn spelers uit 1998 verplicht het spelregelbewijs te halen. Elk seizoen komt er een nieuw geboortejaar bij. Het maakt voetballers namelijk van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter.

  Bewijs halen via Voetbalmasterz
  De KNVB heeft daarom Voetbalmasterz.nl in het leven geroepen. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beiden aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.