• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Contributies seizoen 2022/23

  Binnenkort ontvang u de contributie-factuur voor het nieuwe seizoen. Zoals in de statuten vermeld wordt, start het seizoen op 1 juli (2022) en eindigt op 30 juni (2023). De contributie wordt altijd voor de duur van een volledig seizoen aangegaan. De facturatie van de factuur zal weer plaatsvinden vanuit Club Collect en kan in maximaal vier termijnen voldaan worden. Dit kunt u weer zelf aangeven door te klikken op de link die u per mail ontvangt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de contributie te betalen met de Zoetermeerpas.

  Ook SVO Buytenpark ontkomt niet aan een kleine aanpassing van de contributies t.o.v. het afgelopen seizoen. De kosten stijgen en de vereniging heeft helaas ook te maken met een energiecontract dat dit jaar afloopt. De verwachting is dat de energiekosten flink zullen stijgen. Als bestuur gaan we er alles aan doen om de begroting rond te krijgen, dusdanig dat voetballen voor iedereen betaalbaar blijft. De indexering van de contributies bedraagt dit jaar gemiddeld 3,5%.

  De vrijwilligersbijdrage bedraagt 35 euro per seizoen en zal ook via de contributie-factuur in rekening gebracht worden. Deze vergoeding is nodig om kosten voor de schoonmaak van de kleedkamers en de kantine te betalen. Daarnaast ontvangen de mensen die bardiensten draaien een vergoeding. Deze wordt ook uit de vrijwilligersbijdrage betaald.

  Hier is het bijgewerkte contributie-overzicht te vinden.