• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Afgelopen vrijdag heeft Chris van Dijke op een feestelijke manier afscheid  genomen van SVO Buytenpark. Chris, die binnen de vereniging in ruim 20 jaar meerdere vrijwilligersfuncties met verve heeft bekleed en nog steeds de ledenadministratie voor zijn rekening neemt, verhuist nog deze maand met zijn vrouw Elsje naar pittoreske Dinteloord (NB).

  Vrijwel alle masters en vrienden van SVO waren afgelopen vrijdag aanwezig bij het afscheidsfeest en alles was zoals wij dat van deze oude knarren gewend zijn tot in de puntjes toe geregeld. Er was een heerlijk buffet en er is lekker gedronken. Ook was er een prachtig afscheidscadeau in de vorm van een van der Valk cadeaubon, een bos bloemen voor zijn vrouw, een gedichie van Henkie en als klap op de vuurpijl en in stijl een bijpassend vervoermiddel cadeau, waarmee Chrissie nog zeker 10 jaar door Dinteloord kan scheuren.

  Chris bedanken wij voor alles wat hij voor de club gedaan heeft en nog steeds doet. Je zal dan weliswaar verhuizen, maar uit het oog is bij ons zeker niet uit het hart. Het ga je goed en kom zeker nog eens langs als je in de buurt bent.

  You’ll never walk alone!!!

 • Chris van Dijke