• Welkom bij SVO Buytenpark

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  SVO Buytenpark:
  Een leven lang voetballen!
 • Met veel genoegen schrijf ik een bedankje namens team JO13 aan mijn trainer, voetbaladviseur maar vooral voetbalvriend Sudhir.
  Trainer Sudhir gaat ons team verlaten waardoor wij als team ook een trouwe spontane vrijwilliger verliezen dit zal een leegte geven binnen ons team. Maar gelukkig is trainer Felipe in ons midden om de doelen die Sudhir en ik gesteld hebben te behalen.

 • Toen trainer Sudhir en ik begonnen aan ons voetbalavontuur zaten wij direct op lijn. Sudhir nam de leiding op zich m.b.t. de conditie en de technische aspecten waardoor ervoor mij ruimte was om te wennen aan de rol als coach. Na verloop van tijd hadden wij aan twee woorden al genoeg op het voetbalveld. De spelers kregen keer op keer te horen van Sudhir dat zij vertrouwen in zichzelf moesten hebben, en dat zij moesten samenwerken als een team. Er is geen plek voor ego├»sme in dit voetbalteam.

  De keren dat Sudhir dat tijdens de trainingen en wedstrijden zei was zoveel dat de spelers zijn zin af konden maken. De boodschap was in ieder geval wel duidelijk en zal bij ons regelmatig voorbij blijven komen.


  Sudhir jij hebt vanuit je hart de spelers getraind en een team van hen gemaakt ondanks je drukke werkweek en gezinsleven. Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in de spelers, wij zullen je gaan missen!


  Groeten trainer Felipe en Ruud

 • Van links naar rechts: Felipe, Ruud en Sudhir.